Илон Маск е решен да стави ред во Твитер.Откако ја купи оваа мрежа вети дека ќе има промени и тоа се случи.Новиот газда во живо во радио емисија ја отпушти главната за цензурирање вести Вијала  Гаџ.

Погледнете ја нејзината реакција кога и газдата  соопшти дека е „fired“.