Милјардерот Џефри Епстајн кој се самоуби во затвор пред неколу денови имаше свој приватен остров и на него изради вистински дворец. Островот се наоѓа на Девствените острови и целиот е во злато и статуи. Една од нив е на грчкиот бог на морето Посејдон а на покривот има статуи со птици.

Медиумите во САД шпекулираа дека тука се одвивале оргии како и злоставување на деца но тоа никогаш не беше докажанно

Погледнете го овој дворец.