Излегуваат нови докази дека сопругот Брајан стои зад убиството на Србинката Ана.

Покрај неговите пребарувања на Google, инспекторите открија и десет кеси за ѓубре во контејнер во близина на станбениот комплекс во кој живее мајката на Брајан, со ДНК на Брајан и Ана на предметите пронајдени во кесите за ѓубре.

Десетте вреќи за ѓубре што ги пронашле истражителите наводно содржеле: партали, крпи, папучи, одело, селотејп, средства за чистење, вреќа Прада, ракавици, теписи, ловечки чизми, пила, секира и потврда за вакцинација на Ана против корона. вирус.

Многу е необично што трагите од ДНК беа на папучите и тоа на овој начин. Тие влечки беа превиткани… и седеа во фиоките во ходникот. Но, сега има ДНК на Брајан на едната страна од влечката и ДНК на Ана од другата страна, вели детективот, тврдејќи дека доказите сугерираат дека Брајан можеби ја ставил влечката во устата на Ана за да ја замолчи-анализираат истражителите.