Прославениот кошаркар Денис Родман има еден специјален пријател. Тоа е лидерот на Северна Кореја Ким Јонг Ун. Ким обожува кога Денис е дојде на гости и се обидува престојот да му го направи попријатен. Ако би му направил освен со многу жени и алкохол.
Денис раскажува дека тоа биле луди ноќи.

Вечеравме и пиевме вотка како ненормални. Тогаш Ким почна да пее караоке. Сите наоколу почнаа да ракоплескаат. Тогаш излезе бенд од 18 девојки и свиреа и пееја една песна цела вечер. Појма немам која-изјави Родман.