ренерот на Вардар Веселин Вујовиќ вели дека имаат одлична екипа за оваа сезона и може да се очекуваат резултати.

Направиме одлична приказна. Имаме одлична екипа и сме непобедливи во Европа и во домашното првенство.Многу сум среќен во Скопје.Играме убав ракомет и драго ми е што Вардар е гледан и во Србија-изјави Вујо за „Арена“