Вистински срам се случи на фудбалскиот натпревар во Ѓорче Петров. Играа Македонија ЃП и Академија Пандев.  За време на нападот на домаќините, гостинскиот играч трчаше со топка во рацете и ја погоди вистинската топка.

За ова секако заработи црвен картон.