Вељко Ражнатовиќ и официјално е најдобриот боксер на Балканот.Од 16 победи има 13 нокаути и никогаш нема пораз.

Вељко Ражнатовиќ, синот на Аркан и Цеца, моментално е најдоброрангираниот борец во регионот.Вељко има 13 нокаути од 16 меча а нема ниту еден пораз што значи дека Вељко моментално е број еден на Балканот.