Ванда Икарди се побуни зошто Инстаграм почнал да цензурира нејзини фотографии. Мрежата се одлучи на таков чекор поради премногу голотија.

Сопругата на играчот на ПСЖ реагира дека и се нарушени човековите права и слободата на говор.

Но, кога ќе ги погледнете фотографиите ќе се уверите дека Интаграм е во право.

Што е многу многу е.