Градоначалникот на Тетово,Биљал Касами денеска ќе го презентира новиот проект за Градскиот стадион.

Како што е најавено од општина Тетово, тој ќе информира за деталите за проектот и за почетокот на работите, за новиот проект за Градскиот стадион.

Ќе има и музички дел со настап на популарни албански музички уметници