Руската лизгачка Елисавета Туткамишева ги зовре страстите на мажите. Таа изведе точка кока повеќе наликуваше на стриптис.

Елисавета настапот го започна со послужавник, потоа ја соблече блузата каде во преден план дојдоа нејзините гради.