Русија има нова ѕвезда во ММА натпреварувањето. Се вика Ашаб Тамаев, има само 17 години и му предвидуваат блескава кариера во рингот. Го викаат рускиот „Хулк“ а обемот на вратот му е речиси 50 сантиметри.

Погледнете го овој ѕвер.