Фудбалерот на Барселона Иван Ракитиќ покрај со успех на теренот може да се пофали и со прекрасна сопруга. Ракел Маури обожува на социјалните мрежи да објавува провокативни фотографии како оваа.

Отворена е сезоната на бикики напиша Ракел.

Иван и Ракел се десетина години во брак  и со оваа жешка Шпанка се запознаа кога тој играше за Севиља.