Славната атлетичарка Сузи Фавор Хамилтон реши да открие моменти од своето минато и оти покрај ѕвездените моменти имало и помалку добри.

Да, работев како проститутка – шокираше Сузи.

Таа во својата книга „Брза девојка“, таквото однесува го припишува на болета која ја има, а тоа биполарно однесување.

После се сум сигурна дека никогаш не би била ескорт девојка да не биле лекоците кои ми ја зголемуваа сексуалноста – откри 47 годишната атлетичката.