Словенецот во тимот на Вардар, Сташ Скубе остана без зборови по шампионска титула на Вардар во Келн.

Што да кажам? Навистина сум горд што сум дел од овој тим. Ние сме ШАМПИОНИ на Европа! Моите соништа станаа реалност“.-напиша играчот на Инстаграм