Навивачите на Олимпијакос се познати по своето хулиганско однесување. Тие предизвикуваат нереди речиси на секој меч.Овој пат се истакнаа против навивачите на Панаканики. Најпрво се пресметаа со нив а потоа удрија и на полицијата која беше принудена да употреби солзавец а летаа и палки.

Погледнете кој го извлече подебелиот крај.