Ивана Шпановиќ со години е најдобрата српска атлетичарка. Таа се натпреварува во дисциплината скок во далечина и бележи успеси. Покрај успехот на тартанот, таа има многу обожаватели поради атрактивниот изглед.

Ивана неодамна раскина со долгогодишното момче и како што обично бива со жените прво отиде на фризер и ја промени фризурата.

Таа ги скрати шишките и ја испегла косата и сега изгледа неверојатно привлечно, па не се сомневаме дека брзо ќе најде нов партнер.