Ноќ која никогаш нема да ја заборавам – со овие зборови ја опишаа аферата со Лео Меси, поранешната аргентинска манекенка Ксоана Гонзалес.

Поранешната девојка на двојникот „Плејбој“ Ксоана Гонзалес се присети дека водела љубов со познатиот Аргентинец во 2011 година.

 Тоа се случи пред многу години. Беше многу млад. Но, знаеше што прави, беше полнолетен, тоа е важно – изјави Ксоана Гоанзалес.