Страницата Екс ју фудбала“ направи идеален состав на најдобрите македонски фудбалери на сите времиња. ,Драган Мутибариќ. Лев бек е Кирил Симоновски Џина, Десен бек  Вујадин Станојковиќ , стопери  Кирил Дојчиноски и Илија Најдоски, потоа Методија Спасовски,

Кочо Димитровски  како и  Тони Савевски

Во нападот се Пандев – Панчев – Милко Ѓуровски.

Што мислите?