Новак Ѓоковиќ пред учеството на Роланд Гарос со сопругата Јелена се опушти во Шпанија каде имаат куќа. На плажите во Марбеља брачната двојка уживаше во водата и во сонцето.

Во еден момент тие се занесоа во прегратките и во љубовта па костимот за капење на Јелена се откопча. Едната града на Јелена сакаше да излезе, но за среќа тука беше Новак да ја скрие од љубопитните погледи.