Новак Ѓоковиќ реши својата база да ја префрли во Марбеља. Досега тој беше во Монако но со семејството се префрли во Шпанија каде што живее и неговиот брат. Вилата е навистина прекрасна и Ноле и Јелена ќе имаат моменти за уживање. Има огромна спална и поглед на медитеранот.

Тениски терен се подразбира бидејќи Ноле секогаш сака да е во топ форма.