Новак Ѓоковиќ имаше проблем и со вирусот и со публиката во Париз.Се мачеше во дуелот против Грикспор се додека не седна и ја испи магичната пилула.

Многумина се прашуваат што има во неа и каква сила му дава на Ноле што тој потоа „лета“ на теренот.

„Је.о вам пас матер“-извика Ноле.