На затворањето на сезоната навивачите на Црвена Зведа имаа свој коментар на донесената Резолуција за наводен геноцид во Сребреница.

Во пародија на познатата песна „Југославијо“ “Делиите“ скандираа „Не те сакаме Алија затоа што си балија, федерацио, федерацио“