Американскиот мма борес Алберт Гонзалес предизвика стравична несреќа во борбата против Тајсон Милер.

Тој со „лоу кик“ удар му ја срши ногата на противникот и таа остана да виси. Погледнете го моментот иако ве предупредуваме дека видеото е вознемирувачко.