Неверојатен меч се одигра во хрватската втора лига. Играа Јарун и Рудеш и во еден момент му се слоши на гостинскиот играч.Во тој момент од публика истрча неговата девојка која му даваше вештачко дишење. За среќа тој е добро.

Но, свое шоу имаше и главниот судија Иван Бебек кому ова му беше последен меч во кариерата. Тој наздравуваше со пиво кое му го фрлаа од публиката.