Еден од најдобите кошаркари Денис Родман, во тв емисија ги раскажа сите глупости што ги правел во приватниот живот. Покрај тетоважите, некова најголема страст се жените. Во неговит кревет биле многу фатални жени како Мадона и Кармен Електра.

Тој раскажува како една од нив буквално му го скршила половиот орган при една „акција“, без да открие за која точно станува збор.

Бевме на крстаревме, цел ден пиев и бев здрвен. Уживав со неа а и исто и таа. Во еден момент се залета и скокна врз мене. Крв имаше насегде а таа се испаничи. Почна да вика, леле го убив мртов е. Тогаш ја поглегледав насмеано и реков. Не души само ми го скрши пенисот-раскажува кошаркарот.