Весникот Национал дојде до клучен документ од кој јасно се гледа дека одлуката на судот за блокирање на сметките на Татјана Драговиќ, поранешна сопруга на познатиот тенисер Горан Иванишевиќ, која трае веќе една година, е „неоснована и крајно пристрасна во корист на Иванишевиќ“.

Сметките на Татјана се блокирани повеќе од една година, како времена мерка донесена од судот по барање на Горан, како дел од  разводот на поранешната двојка.

Минатата недела тој доби клучен документ кој јасно докажува дека блокирањето на сметката, макар и да било привремена мерка, било неосновано.