На социјалните мрежи се појави иницијатива за спас на Вардар откако клубот е оставен без газда и ги преживува најтешките моменти од формирањето.

Ако барем малку го сакаш ФК Вардар потпиши се, да видат дека не има многу-стои во барањето.