Социјалните мрежи се полни со коментари за неверојатната сличност на фудбалерот на Милан Златан Ибрахимовиќ и босанскиот кошаркар Нихад Џедовиќ. Сите се прашуваат дали тие се браќа а да можеби и не знаат. И двајцата тоа го негираат, а на Златан таквите прашања почнале и да му пречат.

Во една прилика го прашале кошаркарот на Баерн Минхен дали се браќа на што тој одговорил дека не е можно бидејќи татко му никогаш не бил во Шведска. Популарниот Ибра на тоа одговорил пак дека неговиот татко бил многупати

Проценете сами