Чеча Крелани е најпознатата косовска спортска новинарка.Нејзина специјаност е фудбалот. Таа ги критикуваше фубалерите од репрезентацијата на Косово за однесувањето на мечот со Романија.

Поради атрактивниот изглед Чеча има стотици илјади обожаватели на Инстаграм. Заслужува нели?