Фудбалерот на Милан Тео Хернандес имаше успешна сезона во дресот на Милан. И во љубовта му одеше добро се до пред неколку недели кога излегоа експлицитни фотографии од одморот со неговата девојка Зое Кристофоли. Тие беа фатени во незгодна поза додека Зое „работи“ таму долу.

По објавата на фотографијата Зое се налути и ја прекина врската а како капак на се Тео не беше викнат за француската репрезентација на ЕП.