Навивачите на Еурофарм Пелистер вечерва не беа на трибините во „Јане Сандански“ на мечот со Вардар.Тоа најеверојатно е направено од безбедносни причини.

Сепак на почетекот на второто полувреме неколкумина навивачи на битолчани се појавија во поттрибинскиот простор и се обидоа да се качат на трибината.

Кога беа забележани од полицијата и од обезбедуваето веднаш беа спречени со што се избегна голем инцидент.

Погледнете