Кошарката е атрактивен спорт и врвот на задоволството е кога топката со забивање ќе влезе во кошот. На социјалните мрежи се појави видео од уличен баскет за кое има многу коментари дали играчот заби или пак направи вешта измама.

Што мислите вие.