Откако ФИФА покрена истрага за знамето во соблекувалната на Србија со Косово, сега се поставува прашање дали истото ќе биде направено и за Хрватска? Хрватските навивачи истанаа знаме „Книн 95“ наменето за Милан Борјан.

Тој во 1995 година за време на акцијата „Олуја“ со родителите на трактор бил протеран од Хрватска во Србија. По неколку години се преселиле во Канада и затоа настапува за канадската селекција.

На знамето беше испишано „Џон Дир“ која е најпозната марка трактори и „Ништо не бега побрзо од Борјан“.

Хрватските навивачи исто така извикуваа „Борјан Србине напуши се ку…не“