Пред Адеми, Барди, Пандев, Лазаров, Стоилов…Македонија имаше еден друг херој.Тоа е Лестер Бо Мекелеб кој во Литванија на ЕП ни го донесе четвртото место. Тој не заборава на Македонија и на моментите минати кај нас.

На Твитер го честита Божик, како што вика на неговата македонска и српска фамилија бидејќи една сезона настапуваше за белградски Партизан.

Секоја чест Бо