„Црвените Ѓаволи“ имаат фанови ширум светот и се повеќе меѓу девојките. Таква е и Ана Мари Олсен.Таа е од Норвешка, од каде што е и менаџерот на Јунајтед Оле Гунар Солскер.

Таа секојдневно објавува разголени фотографии со дресови од играчите на Јунајтед. Занејзиниот сонародник Солскер има само една желба, да го донесе Оланд од Борусија Дортмунд.

Да се надеваме дека Оле ќе ја исполни желбата на Ана Мари.