Ривалството меѓу Црвена Звезда и Партизан не е само на теренот туку и на трибините.Црно-белите ги имаат едни од најзгодните навивачи.Меѓу нив има спортистки, пејачки, водителки.

Водителката Марија Килибарда е една од најжешките навивачи на секој натпревар.Таа е и семејно врзана бидејќи таткото на нејзиното момче е дел од управата на клубот.

Уште една водителка Рада Раденовиќ важи за голем фан и секоја недела со својот син.

Олга Даниловиќ е најнадежната српска тенисерка и голем навивач на Партизан.Како и не би била кога нејзиниот татко е кошаркарска легенда.

Во навичката група е и актерката Нина Јанковиќ која на секој меч плени во својата убаина на трибините.