Црногорскиот премиер Здравко Кривокапиќ има две ќерки Јелена и Милена кои до доаѓањето на власт на нивниот татко живееја во Белград.Потоа се преселија во Подгорица и таму претстојуваа се до последните настани во Црна Гора со црквата.

Тие посакаа да се вратат дома во Белград но беа загрижени за нивната безбедност. Тие се обратија лично кај претседателот Вучиќ кој лично им ја гарантираше безбедноста и сигурноста.

Јелена и Милена се ќерките на црногорскиот премиер Здравко Кривокапиќ. Тие поседуваат луксузен салон за убавина во населбата Вождовац во Белград.

Тие две имаат завршено медицина и козметологија и успешно работат со голем број богати клиенти.