На социјалните мрежи се појави видео на кое се прикажани сегашниот претседател на Србија, Александар Вучиќ и лидерот на Радикалната партија Војислав Шешељ како туркаат возило завеано во снег.

Поточно, возилото со кое Шешељ и Вучиќ во 1996 година требало да заминат на партиска трибина во Ивањица па морало да се турне поради снежните наноси и морале да турнат и самите.