Aмерика и Велика Британија се подготвени да војуваат против Русија до последниот Украинец, но и до последниот Полјак,Романец, Хрват, Црногорец, Бугар, Македонец…. и други сателитски земји кои божем се членови на НАТО поради својата безбедност, објаснува Александар Шешељ.

Тие имаат претстава за случувањата од извештаите на големите медиумски куќи.Затоа и носат такви заклучоци.Тие ја плашат европската јавност дека целта на  Путин е сите овие земји да ги пороби што е глупост и спин-објаснува Шешељ за ТВ Хепи.