Поранешниот криминален и учесник во реалното шоу Кристијан Голубовиќ тврди дека со нож го расекол по телото покојниот Александар Кнежевиќ Кнелет за да не може да оди во војска.

– И денеска се шушка дека покојниот Кнеле ми бил идол, но морам да кажам дека тоа нема врска со животот. Како можам да бидам идол на Кнеле која ми ја носеше торбата на фер борби.

Голубовиќ опишал како пресекол Кнеле за да не оди во војска.

– Во една прилика го пресеков целиот затоа што не сакаше да оди во војска, а потоа доби алергија на пеницилинот што го испрска сестра ми. Потоа дојде до кавга со неговите родители, кои ме обвинуваа за се, тие тврдеа дека намерно сум сечел и дека сум го терал да се кара. И тој самиот сакаше се. Ме гледаше како идол. Ме обожаваше и ме гледаше како татко – изјави Голубовиќ.