Досегашниот градоначалник на Ѓорче Петров е љубител на песната. Се појави видео од една негова „весела состојба“ на некоја свадба каде тој се фати за микрофонот. Омилена песна на Александар Наумовски е „три години стана“.

Кога ќе се отрезни вели дека реализирал 200 проекти и најавува нови.