Телеком излезе со официјално соопштение поради проблемот со интернетот и мобилната телефонија во речиси цела Македонија.

Се соочуваме со технички пречки поради оштетени кабли на различни локации предизвикани од градежни работи на трети страни. Нашите тимови интензивно работат на терен. Се извинуваме за непријатностите-велат од компанијата