Ракометарот Столе Стоилов вечерва се јави на својот фејсбук профил со статус посветен на уставните измени.

„Ментално нестабилни сме сите у државава што дозволуваме вака да ни прават !!!

Срам да ни е на сите….

За мене секогаш ќе биде МАКЕДОНИЈА !!!“, напиша Стоилов.