Мартин Костовски, пратеник од СДСМ на Фејсбук објави фотографија од таткото на Вања Ѓорчевска. Костовски прашува со кое „срце, душа и мозок“ ја ставил алчноста пред животот на своето дете.

Како сега ќе објасниш дека си татко. Ти не си татко -ти си рѓа монсттруозна-напиша Костовски.