Од младината на СДСМ велат дека денеска ќе се приклучат на Парадата на гордоста во Скопје.

Маршираме затоа што ние младите социјалдемократи веруваме дека државата треба да се грижи за благосостојбата на секој, и сите да се чувствуваат слободни и еднакви, велат од СДММ.