После изјавата на овој кој ми е срам да го наречам премиер, навистина не знам што да напишам! Имало многу „бисери“ од Зоран Заев и до сега, само немој да мислите дека изјавата за суетниот новинар и педерот се врвот, ќе видите дека тој може и „подобро“ и „повеќе“ – напиша на Фејсбук генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев.

И се ова во ист ден кога Блерим Беџети изјавувава како Заев барал од него да се смени Јово Вангеловски, Претседателот на Врховен суд! За крај еден краток коментар за аферата „Рекет” – не за џабе рекле: „ако сакаш работата да остане незавршена, формирај Комисија”.

После изјавата на овој кој ми е срам да го наречам Премиер, навистина не знам што да напишам! 🤭🤫😮

Имало многу “бисери”…

Posted by Igor Janushev on Wednesday, August 14, 2019