По завршувањето на концертот на турбофолкерите Аца Лукас, Милица Павловиќ и Пеѓа Меденица во Скопје, салата „Борис Трајковски“ е речиси демолирана, објавува “Независен”

Искршени тоалети, заборавени женски хулахопки, прашкаста материја по столчињата и еден куп ѓубре сведочат за случувањата.