Министерот за здравство Венко Филипче, преку објава на ФБ соопшти дека одржа состанок со директорите на клиниките и ковид центрите, каде ја евалуираа состојбата со хоспитализираните пациенти, но и новодијагностицираните. Заклучиле дека се очекува стабилизирање на состобјата.

На редовниот состанок со директорите на клиниките и ковид центрите направивме евалуација на состојбата во однос на…

Posted by Венко Филипче on Monday, April 19, 2021