Градоначалничката на град Скопје смета дека извојувала победа над мафијашки структури – објави фотки и од празни контејнери.

Ова следува отако Скопје беше парализарно од ѓубре по протестот на вработените во „Комунална хигена“ кои не сакаат да го собираат сметот од улиците.