Безживотно женско тело денеска е извлечено од водите на реката Вардар во Горно Лисиче.

Во 13,10 часот од водите на Вардар кај железничкиот мост во с.Г.Лисиче, извлечено e женско тело од екипа од БППЗ, информираат од МВР

Се работи на утврдување на идентитетот на пронајденото тело.